Buasir kecut hanya dengan VIVIX




Hello penggemar VIVIX

Bulan ni beli kalau #Vivix dapat #diskaun 👍🏻 

Buasir kecut 😱😱 
Sejak dari dulu ada buasir tapi tak pernah jumpa penawarnya. Jodoh depan mata tapi tak nampak last-last bertaut hati nak try vivix tapi tak sangka mujarab. 

Saya pun pernah ada history dengan buasir. Sadis rasanya, bila berjalan ada something wrong terkeluar 💔. Itu dulu sebelum kenal dengan Shaklee. Kita guna ubat boom saja. Siapa tahu ubat boom? Ubat cucuk dubur baby untuk demam panas , kenal kan, begitu lah rupa tetapi lagi besar. Imagine ubat boom besar lagi menyakitkan itu dipaksa untuk masukkan kembali isi ke dalam? Sakit weii :'( Yang ada buasir boleh ikhtiar dengan VIVIX. Tak perlu cucuk ke dubur. Hanya telan je ❤ 



No automatic alt text available.
Gambar dari Master Yani

 Sila repeat order sebab bulan ni #PromosiVivix bagi pengemar VIVIX Nak beli? 





Kezia Wan
Pengedar Shaklee


***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***