Buasir kecut hanya dengan VIVIX




Hello penggemar VIVIX

Bulan ni beli kalau #Vivix dapat #diskaun 👍🏻 

Buasir kecut 😱😱 
Sejak dari dulu ada buasir tapi tak pernah jumpa penawarnya. Jodoh depan mata tapi tak nampak last-last bertaut hati nak try vivix tapi tak sangka mujarab. 

Saya pun pernah ada history dengan buasir. Sadis rasanya, bila berjalan ada something wrong terkeluar 💔. Itu dulu sebelum kenal dengan Shaklee. Kita guna ubat boom saja. Siapa tahu ubat boom? Ubat cucuk dubur baby untuk demam panas , kenal kan, begitu lah rupa tetapi lagi besar. Imagine ubat boom besar lagi menyakitkan itu dipaksa untuk masukkan kembali isi ke dalam? Sakit weii :'( Yang ada buasir boleh ikhtiar dengan VIVIX. Tak perlu cucuk ke dubur. Hanya telan je ❤ 



No automatic alt text available.
Gambar dari Master Yani

 Sila repeat order sebab bulan ni #PromosiVivix bagi pengemar VIVIX Nak beli? 





Kezia Wan
Pengedar Shaklee


***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

Testimoni pesakit gour 10tahun sembuh



10 tahun Si ayah menghidap Gout,

10 tahun itu juga PAINKILLER menjadi teman sejati Si ayah,

10 tahun itu juga Si ayah merana setiap kali tersalah makan,

10 tahun lamanya Si ayah menunggu kesembuhan hanya dari sebotol VIVIX

10 tahun lamanya unutk Si ayah mampu tersenyum kembali untuk menjamah makanan kegemarannya

10 tahun lamanya!

Terima Kasih VIVIX <3




Burung kekek burung di hutan,
Terbang naik berlegar-legar;
Mari encik marilah tuan,
Barang baik baru keluar.


Kezia Wan
Pengedar Shaklee


***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

Research mengenai Vivix

Telomere, Vivix dan Penyakit Kronik
.
Apa itu telemere?
.
Telomere merupakan penutup (bahasa mudahnya) kepada kromosom (gumpalan DNA) kita.
.
Telomere ni berfungsi untuk menjaga DNA kita daripada rosak atau mati.
.
Dalam kata lain telomeres ni sangat penting untuk elakkan kita mendapat penyakit kronik.
.
Tapi, makin lama, telomere ni akan memendek dan akhirnya akan hilang. Bila dah hilang, penutup dah terbuka DNA kita akan terurai.
.
Kesannya, sel kita akan rosak dan mati. Bila sel dah rosak, sel dah mati mudah lah kita nak dapat penyakit-penyakit kronik tu.
.
Sebab tu penting sangat untuk kita jaga telomeres ni. Untuk elak kan kerosakan sel seterusnya kerosakan organ kita.
.
Tapi, Alhamdulillah akhirnya Shaklee dengan kerjasama Dr. Elizabeth Blackburn berjaya buktikan dengan pengambilan supplements Shaklee terutamanya vivix jangka hayat telomeres manusia lebih panjang.
.
Hasil daripada kajian ni, Dr. Elizabeth Blackburn berjaya mendapat Anugerah Nobel Prize 2009. Hebat ke hebat?
.
Sebab itu lah, untuk elakkan dan cegah diri kita daripada sebarang sakit kronik kita kena protect dan kita kena lindungi, jaga daripada peringkat telomeres dan sel itu sndiri.
.
Saya sertakan penerangan ringkas Dr. Elizabeth Blackburn mengenai research yang dibuat dengan team Shaklee 👇👇

Clik Di sini mengenai research Vivix Shaklee


Image may contain: text

No automatic alt text available.

Image may contain: make-up



Ingin memilik Vivix, Hubungi saya untuk harga yang berpatutan ❤



Kezia Wan
Pengedar Shaklee



***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

Berhenti rokok dengan VIVIX

Bagaimana Vivix Shaklee membantu perokok berhenti merokok?
  • Vivix bertindak dengan cara memulihkan semula struktur DNA dan seterusnya membantu menghasilkan sel-sel yang lebih sihat. Sel-sel yang telah rosak akan dibaiki daripada peringkat yang paling asas iaitu DNA.
  • Apabila anda minum Vivix, ia akan menyebabkan anda rasa tak suka / kurang rasa lagi pada rokok kerana Vivix akan buatkan rokok anda terasa pahit. Ini bermakna sel-sel badan anda sedang menolak rokok tersebut.

  • Vivix sebenarnya membantu proses berhenti merokok dengan cara membuang nikotin yang ada pada DNA. DNA yang tercemar dengan nikotin akan dipulihkan dan dimurnikan apabila nikotin yang melekat padanya ditanggalkan. Hasilnya, DNA akan kembali kepada keadaan asal dan menyebabkan perokok akan merasa pahit apabila merokok. Yang mana akhirnya perokok akan berhenti sendiri merokok ekoran dari rasa yang mereka alami tersebut.

VIVIX mengandungi kandungan resveratrol yang tinggi dan bertindak sebagai antioksidan yang sangat berkuasa. 


Antioksidan ini seolah-olah ‘pengutip sampah’ dalam tubuh manusia. Bila kita merokok, banyak toksin yang terkumpul dalam badan kita. 

Jadi antioksidan ini lah yang membersihkan tubuh kita dari toksin tersebut sehingga satu tahap, apabila toksin-toksin tersebut sudah hilang atau berada pada tahap minima, antioksidan tersebut akan terus ‘mengutip’ toksik2 baru daripada memasuki tubuh. 

Jadi, jika anda mengamalkan pemakanan dengan antioksidan yang tinggi dan pada masa yang sama anda merokok, rokok tersebut tidak akan rasa sama lagi. 

Anda tidak lagi merasa nikmat merokok atau ketagih untuk terus merokok. Lama kelamaan anda akan berhenti. VIVIX juga membantu memulihkan sel-sel anda yang rosak akibat radikal bebas tadi dan menajdikan anda lebih sihat dan berseri


Image may contain: 1 person, textImage may contain: text




No automatic alt text available.

Nak order? Hubungi saya ❤


Kezia Wan
Pengedar Shaklee




***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

Vivix Murah sebenarnya

No automatic alt text available.
Ada yang tanya kenapa VIVIX ni mahal (bagi yang belum cuba)
Jawapannya mudah,

Kerana VIVIX ni sangat sesuai untuk membantu mereka yang menghidapi penyakit-penyakit mahal.

Contohnya:
👉🏿 Darah Tinggi
👉🏿 Kanser
👉🏿 Kencing Manis
👉🏿 Jantung
👉🏿 Stroke
👉🏿 Batu Karang
👉🏿 Prostat

Penyakit-penyakit di atas ni kalau lah dibiarkan dan terpaksa menerima rawatan di hospital. Kosnya menelan lebih beribu ringgit.

Oleh itu amatlah berbaloi harga sebotol Vivix untuk kita kekal sihat dari terus derita menghadapi sakit-sakit di atas.

Nak VIVIX dengan harga mampu milik?
Mari daftar ahli, saya bantu anda untuk miliki sebotol botol VIVIX secara PERCUMA!






Kezia Wan
Pengedar Shaklee

***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

Fibroid kecut dengan Viviv

Fibroid adalah salah 1 penyakit yang sering menghantui wanita tidak mengira usia. yang sudah kahwin, yang masih dara boleh menghidap fibroid

Fibroid ialah sejenis ketumbuhan yang berlaku pada dinding rahim,

Sebelum pesakit fibroid decide ingin menjalani pembedahan, apa kata cuba rawat dengan menggunakan supplement shaklee.

Banyak testimoni fibroid kecut selepas mereka amalkan supplement Shaklee, sampaikan doktor terkejut boleh mengecut dengan banyak.

Saya pun teruja baca testimoni mereka & saya berharap anda yang menghidap fibroid teruja juga untuk merawat fibroid dari di bedah




No automatic alt text available.

Image may contain: text



Ingin order VIVIX? Hubungi saya


Kezia Wan
Pengedar Shaklee


***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

Testimoni #CancerFigther sembuh dengan VIVIX


"Kisah cinta saya dengan Shaklee bermula dengan 10 tablet Alfalfa, dan saya sangat berterima kasih kepada Master Andrew Pang, Upline saya, yang memperkenalkan saya kepada dunia indah produk Shaklee, dan juga memberi saya peluang untuk meningkatkan potensi dalaman saya dan untuk membantu mereka yang ingin berjaya dalam kehidupan.

Saya bertemu dengan Shaklee selepas satu tahun kemoterapi saya. Ya, saya seorang yang penghidap kanser yang masih hidup. Pada awal Disember 2003, saya telah didiagnosis dengan tumor paru-paru, dan untuk lebih tepat, Germa-sel Tumor. Berita itu datang sebagai tamparan yang dahsyat kepada semua aspek dalam hidup saya kerana saya tidak pernah jangka yang saya akan didiagnosis sebagai pesakit kanser. Bahagian yang paling mencabar untuk menjadi seorang pesakit kanser adalah rawatan itu sendiri. Saya telah melalui rejim kemoterapi selama tiga bulan. Percayalah, ia adalah neraka! Mimpi ngeri yang paling teruk ialah muntah itu sendiri. Apa sahaja pergi ke perut saya, saya akan muntah dalam masa yang singkat, dan trauma itu berakhir dengan muntah darah.

Sejak itu, saya menjadi vegetarian tulen, yang bermaksud dalam diet saya, tiada daging, tiada telur, tiada susu, tiada bawang putih (kecuali Garlic Kompleks Shaklee), dan tidak ada bawang. Sebelum saya bertemu dengan Shaklee, saya benar-benar tidak bertenaga dan lesu, dan semua orang menasihati saya supaya tidak menjadi vegetarian, tetapi dari pembacaan saya dan pengalaman peribadi saya dengan pesakit, saya menyedari bahawa menjadi vegetarian adalah terbaik untuk kesihatan saya tidak begitu memuaskan.

Segala-galanya berubah selepas Shaklee datang ke dalam hidup saya pada Julai tahun ini. Bukti terbaik adalah keputusan pemeriksaan perubatan baru-baru ini saya. Selepas mengambil Shaklee selama kira-kira empat bulan, saya pergi untuk temujajnji setiap enam bulan sekali untuk pemeriksaan perubatan. Saya sangat gembira apabila mengetahui bahawa "kad laporan” saya SEMPURNA! Orang sentiasa bertanya kepada saya, “Apakah produk Shaklee yang anda ambil?" Dan jawapan saya sentiasa,” Semua! ” Memang betul, SEGALANYA, kerana ia adalah daripada makanan tambahan untuk penjagaan kulit dan penjagaan rambut, dan semua produk isi rumah, saya Shaklee-kan hidup saya.

Walau bagaimanapun, apabila saya pertama kali mula mengambil Shaklee, saya mengalami krisis penyembuhan - Saya mengalami batuk sehingga paru-paru saya meletup! Dengan kepercayaan dan keyakinan dalam produk Shaklee dan sistem imun saya sendiri saya, saya teruskan juga. Dan sekarang, saya mula menikmati masa, kesihatan dan kebebasan kewangan.

Sekali lagi, saya berterima kasih kepada Dr Shaklee untuk memberikan dunia yang terbaik, dan kerana membenarkan saya untuk benar-benar menikmati kebebasan dalam kehidupan. Terima kasih, saya sukakan anda, Dr Shaklee! Dan saya cintakan ibu bapa saya untuk semua perkara yang indah mereka memberi saya sepanjang hidup saya. “- Master Law Chu Hian

Antara vitamin Shaklee yang diamalkan oleh Master Law dalam menjaga kesihatannya dan sembuh dari kanser ialah Shaklee Vivix. Vivix membantu membaik pulih DNA yang rosak, sekaligus meremajakan kesihatan tubuh kembali. Lihat sahaja Master Lau yang kini kelihatan sangat muda dan cergas walaupun umurnya telah mencapai 50-an.




Ingin memiliki Vivix mahupun supplement shaklee yang lain. Hubungi saya ❤


Kezia Wan
Pengedar Shaklee


***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

Senggugut Hilang hanya dengan Vivix


Senggugut hilang.


No automatic alt text available.


Ketumbuhan pada breast pun hilang;
Ajaibnya!!!..
Ajaib bila ikthiar dengan vivix.

Vivix memang tinggi dengan agen antioksidan yg membantu memelihara kesihatan jantung, kulit, sistem peranakan dan macam macam lagi.
Pengambilan makanan yg tinggi antioksidan sememangnya sgt membantu melindungi badan dari sebarang abnormaliti pd sel. 


Selain mengambil supplemen, adalah lebih baik perbanyakan mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran serta elakkan makanan yg terproses dalam diet harian.

Sila repeat order sebab bulan ni #PromosiVivix bagi pengemar VIVIX Nak beli? 




Kezia Wan
Pengedar Shaklee


***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

Nak dengan VIVIX

Hai Everyone

Bulan ini pesta VIVIX ❤


Image may contain: make-up

✔ Nak awet muda, ambil Vivix

Image result for awet muda vivix

✔ Nak sihat menyeluruh, ambil Vivix


Image result for sihat menyeluruh vivix

✔ Nak kurus, ambil Vivix


Image result for kurus  vivix

✔ Nak pregnant, ambil Vivix


Image result for berjaya hamil dengan vivix
.
Pendek kata, semuannya Vivix. Sebab Vivix ni antioksidan tau. Tapi ramai yang cakap vivix ni memang mahal. .
.
"Vivix ni mahal la sis"
"Maaf, saya tak mampu. Vivix ni mahal sangat"
"Mahalnya vivix ni. Berkesan ke?"
.
Vivix mahal sebab #shakleeeffect yang awak akan dapat memang kebabom 👍 tau. Vivix ni ada campuran botani yang unik iaitu ; Polygonum Cuspidatum, Lobak Ungu, Anggur Muscadine dan Elderberi Eropah. Bahan dalam Vivix ni memang takda di Malaysia.
.
Vivix mempunyai resveratrol dan campuran phytonutrient yang diperolehi dari anggur muscadine. Bahan yang digunakan 10 kali ganda dari resveratrol semata-mata. Satu sudu teh Vivix mengandungi resveratrol yang bersamaan dengan 3000 gelas wain merah yang pastinya alternatif terbaik bagi muslim
.
Haaa bagus kan Vivix ni. Sebab tu semua orang wajib ada Vivix dekat rumah tau. Vivix ni bagus sangatt. . Lagi best bulan ni promo imune set Vivix (twin). Harga super duper murah dari harga biasa.
.




Kezia Wan
Pengedar Shaklee


***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***