Bengkak susu



ANDA MENGHADAPI BENGKAK SUSU? 

SUSU TAK KELUAR SEBAB
SALUR SUSU TERSUMBAT
SAKIT & PERIT KETIKA PUMP?
BREAST ADA KETUL-KETUL?
ATAU LEBIH SERIOUS LAGI ANDA MENGHADAPI MASTITIS?
.
TUKAR KEPADA PRODUK INI
.
KELEBIHAN PRODUK
=================
✅ melancarkan pengeluaran susu
✅ mengatasi saluran susu tersumbat
✅ berkesan seawal 1-3 hari
✅ membakar lemak berlebihan dan kawal berat badan ibu
✅ bantu mengatasi masalah lupa atau 'short term memory' yang biasa berlaku selepas bersalin
✅ bantu menyalurkan inositol dan kolin dalam susu ibu untuk perkembangan otak bayi
✅ 100% dari sumber yang selamat
✅ 99% ibu berpuas hati selepas mengamalkannya
.
SANGAT SESUAI UNTUK MOMMIES YANG
=========================
dalam pantang
menyusukan bayi
ingin menurunkan berat badan
sering lupa
---------------------------------------
.
PROMOSI KEMBALI LAGI
.
BELI 2 DENGAN HARGA MENARIK
180 bj + 180 bj
Tahan 4 bulan
.


Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762

.
‪#‎mastitis‬ ‪#‎bengkaksusu‬ ‪#‎cloggedducts‬ ‪#‎berpantang‬ ‪#‎menyusu‬ ‪#‎susuibu‬‪#‎breastfeeding‬








***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

KRIM SUPER POWER (HERBAL BLEND)

Anda Ada masalah sebegini??

1. MALU BILA BERSALAMAN, TAPAK TANGAN MCM BURUH KASAR?

2. TUMIT MEREKAH SAMPAI NAK PIJAK PUN TERASA SAKIT?

3. KURAP SUSU?
4. GATAL AKIBAT GIGITAN NYAMUK?
5. KESAN JERAWAT?
6. PARUT HODOH?
7. KULIT KERING?
8. ECZEMA?


"Dua hari dah tak ada tumit pecah, saya pun guna sebagai lotion tangan dan kaki, sudah tak kering. Saya juga guna untuk kurap susu baby dan gigitan nyamuk. Setakat ini, BERKESAN " ..









Sahaja nak beritahu yang tidak tahu, ni KRIM POWER, tak payah dah beli yg mahal2, pakai ni cukup. 
Haaa.. dah baca kan testimoni kat atas..sape rasa ada masalh di atas boleh join pm untuk nasihat.
 
yang nak join tempahan boleh sangat lebih-lebih lagi ada promotion ! WOW 

> jangan lepaskan krim ajaib ini.. sangat berguna pada kita..




Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

Lecithin Musuh kepada LEMAK





Musuh lemak dalam badan.

Lecithin bantu urai lemak supaya mudah dikeluarkan. Tak nak la bagi lemak bertapa lama-lama dalam badan. Makin lama makin buncit, makin lama makin gelebeh.

Selamat, mudah sebati dalam badan.


Paling best, lecithin ni makanan untuk otak. Sel-sel otak perlu selalu sihat, bercambah dan berhubung.


Psttt bulan dec 2015 ni ada promotion !!  Kalau beli twin less 5%.. jimat & lagipun murah lecithin .. 


Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762



***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***